Klantensysteem Home > Kennisbank > Account > Mijn e-mailadres in mijn account is niet meer geldig....

Mijn e-mailadres in mijn account is niet meer geldig....

Als u het e-mailadres wat u gebruikt voor uw account en het inloggen op uw account niet meer gebruikt, moet u echter nog steeds met dit e-mailadres inloggen op uw account.
Eénmaal ingelogd kunt u een supportticket openen met daarin het verzoek tot wijzigen van uw e-mailadres.

Let er goed op dat u e-mailadres altijd een geldig adres is, u ontvangt hierop belangrijke informatie zoals de melding dat u uw domeinnamen moet verlengen.